Çerkezköy Fotokopi Kiralama
Beta Büro Makinaları

Çerkezköy organize sanayi bölgesindeki fabrikalara fotokopi makinası kiralama hizmeti vermekteyiz.
Bu nedenle Çerkezköy de bulunan şirketiniz ve işletmeniz için fotokopi makinası kiralama teklifi talep edebilirsiniz.
Bize ulaşıp firmanızda ücretsiz keşif yaptırabilirsiniz.

Size en uygun fotokopi makinasını en uygun fiyatlarla onayınıza sunuyoruz. Bu nedenle Beta Büro Makinaların’dan renkli fotokopi makinası da kiralayabilirsiniz.

Fotokopi makinası kiralama sizin toner maliyetlerinden kurtarır. Ancak bakım maliyetlerini de bizim tarafımızdan ücretsiz olarak yapılır.
Çerkezköy de bulunan devlet kurumlarına da teknik servis hizmeti vermekteyiz. Organize sanayi bölgesinde kısa veya uzun dönem ekonomik fotokopi kiralama fiyatları için bize ulaşın. İşletmenizde bulunan önceden satın aldığınız fotokopi ve yazıcı için toner teklifi isteğinde bulunabilirsiniz. yni zaman da teknik servis hizmeti için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Periyodik bakım ve revizyon için ekonomik fiyatlarımızdan yararlanabilirsiniz. Çerkezköy’de bir çok kiralık fotokopi makinası kullanan müşterimiz bulunmaktadır. Referans listesi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Eski fotokopi makinanızı takas yöntemiyle iade alıp yeni makinanızı beta büro makinalarından tedarik edebilirsiniz. Çerkezköyde bulunan işletmenize kiralık fotokopi makinasını ücretsiz olarak kurulum yapıyoruz.
Şirketiniz için yazıcı kiralama için de fiyat alabilirsiniz. Renkli yazıcı da kiralama hizmetimiz vardır. Çerkezköy’e ücretsiz toner teslimatı için haftanın 2 günü dağıtım ve teknik servis aracı ile hizmet vermekteyiz.

Bize ulaşarak işletmeniz için Fotokopi Makinası Kiralama Teklifi talep edebilirsiniz.